MF 8700 Ny
|
270-400 HK

Viktiga egenskaper

 • Motoreffekt
  270
  400
 • AGCO Power-motor
  6-cylindrig 8,4 l
 • Transmission
  Dyna-VT
  Minimalt
  effekt/vikt-förhållande
  26,7 kg/hk
 • 18 LED-arbetslampa @
  44 400 lumen
  Max. bakre lyftkapacitet
  12 000 kg

Modeller

Modell Motor Transmission Maximal effekt (hk)* Maximal effekt (hk)** Hytt
MF 8727 AGCO Power Stage IV (TR Final) Dyna-VT 270 300 Efficient / Exclusive
MF 8730 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 295 325 Efficient / Exclusive
MF 8732 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 320 350 Efficient / Exclusive
MF 8735 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 350 380 Efficient / Exclusive
MF 8737 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 370 400 Efficient / Exclusive
MF 8740 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 400 405 Efficient / Exclusive

 * vid 1900 varv/min  |  ** med EPM

Datatronic 5

Nya Datatronic 5 har en större 9-tums pekskärm, lättanvända och intuitiva reglage som liknar den senaste generationens smarttelefoner och surfplattor.

Nya Datatronic 5 och Massey Fergusons Technology-paket är en viktig tillgång för att utöka precisionsarbetet. Vilket gör jordbruket mer lönsamt och hållbart för den nya generationen av jordbrukare.

mf8700new_precisionfarming_datatronic5

Auto-Guide™

Styrhjälpsalternativ som ökar din lönsamhet

Auto-Guide™ är Massey Fergusons fullfjädrade, handsfree styrningssystem, tillgängligt på nya traktorer som en efterinstallation.

Auto-Guide™ kan leverera värden med submeter-, decimeter- eller centimeterprecision vilket ökar effektiviteten i din jordbruksverksamhet.

mf8700new_precisionfarming_autoguide

AgControl™

AgControl™ är den nya precisionslösningen från Massey Ferguson, med den mest avancerade och effektiva sektionskontrollfunktionen.

Med den helautomatiska sektionskontrollen för ISOBUS-redskap kan förarna applicera frön, gödningsmedel eller bekämpningsmedel utan överlappning. Detta förhindrar dubbel behandling och arbetsområden utanför fältkanterna. Med hjälp av den enkla och lättanvända sektionskontrollassistenten kan operatörerna ställa in korrigeringsvärden för varje redskap, snabbt och enkelt. Systemet använder sig av traktorns GPS-system för att automatiskt slå på och stänga av enskilda sektioner i områden som redan har täckts, vilket automatiskt resulterar i ekonomisk tillämpning och förbättrad avkastning.

mf8700new_precisionfarming_AgControl

TaskDoc™

Information är nyckeln och med exakta mätdata och inspelningar kan du fatta mer exakta beslut. Takten på utveckling och innovation med MF 8700-serien är tydlig i de inbyggda tekniska lösningarna som inbegriper.

Det nya TaskDoc™-systemet har en verklig plats i framtidens jordbruk genom att hjälpa jordbrukare bli mer produktiva via de kunskaper som har inlärts från att tillhandahålla affärsägaren precisionsuppmätta data.

Med TaskDoc™ kan relevanta data registreras i fält med ett minimum av ansträngning och tid, för att därefter dokumenteras och analyseras på kortast möjliga tid. Data överförs trådlöst från Datatronic 5-terminalen till fältdatabasen med ISOBUS-standarden TC-BAS. Data beträffande mängden applicerade frön och gödningsmedel eller bränsleförbrukningen är tillgängliga omedelbart efter arbetet har utförts.

TaskDoc™ Pro-versionen, möjliggör även inspelning av GPS-positionsdata och dataöverföring i realtid. Detta möjliggör automatiskt, sömlöst utbyte med ISOXML-kapabel fälthanteringsprogramvara och kartläggning. Data för den operativa information som har använts överförs och kan även övervakas genom Datatronic 5-terminalen under arbetets gång.

mf8700 - Precision farming - TaskDoc

AgCommand®

Större gårdar och entreprenörer som vill ha en bättre bild av hur deras maskiner används välkomnar den konstanta, koncisa och exakta information som man får med telemetrisystemet AgCommand®.

AgCommand® gör det möjligt för maskinägare och chefer att övervaka fordonens position, prestanda, historik och status, såväl som driftkostnader, allt i syfte att förbättra produktiviteten. Var tionde sekund identifierar AgCommand®-systemet en maskins GPS-placering och rapporterar dess prestanda. Det här överförs till en central server där det går att komma åt via internet från datorer på kontoret.

AgCommand®-appen ger dig direkt åtkomst till systemet, så att du kan övervaka maskinerna var du än befinner dig och när du vill. Du kan använda funktionen för historik och rapportering till att köra en analys av en åtgärd på fältet. AgCommand®-appen finns till iPad och iPhone. Appen har samma funktioner som det vanliga AgCommand®-systemet, och ger bland annat tillgång till maskinen i nära realtid, med en hemsida som ger dig snabb information och överblick över maskinuppgifter som position, körriktning och väderförhållanden.

AgCommand®-telemetri har många andra användningsområden som kan bearbeta den information som samlas in. Bland dessa kan nämnas framtagning av historikkartor för att visa en maskins aktivitet, jämförelse mellan maskin och förare, produktionsrapporter från enskilda fält till analys av effektiviteten för en hel säsong, varigenom produktiviteten kan studeras och maximeras. För de som vill ha exakta siffror ner till minsta strå, uppgraderar AgCommand® Advanced uppgifter om data för prestanda och drift ännu oftare - var tionde sekund- än standardsystemet.

mf8700new_precisionfarming_AgCommand

Video

Broschyr

Lär dig mer om den här produkten genom att hämta önskad broschyr i nedanstående lista.

Återförsäljare

Vill du veta mera om den här produkten? Leta reda på en återförsäljare nära dig och kontakta honom idag.

Du kan även använda vår Hitta en återförsäljare för att söka på namnet.