Imprint

Redaktör:
AGCO S.A.S., MF EME Sales & Marketing

Direktör och Redaktör:
Xavier Arruego, Francesco Murro

 

Adress:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Telefon: +33 3 44 11 33 33
Telefax: +33 3 44 11 39 17
EMail: info@masseyferguson.com

 

Postadress:
AGCO SAS
41 Avenue Blaise Pascal, B.P. 60307
60026 Beauvais Cedex, France
Headquarter office: 41 Avenue Blaise Pascal, 60000 Beauvais
Board or Chairman of the Supervisory Board: Thierry Lhotte, Chairman of AGCO SAS
VAT-ID: FR 73 317 358 380

 

Juridiskt klargörande
Vi uppskattar ditt besök på denna webbplats och ditt intresse för våra produkter.

 

Intelektuell egendom
Alla rättigheter förbehållna. Om inte annat anges är alla varumärken, namnskyltar, firmalogotyper och emblem som återges på denna webbplats skyddade under varumärkeslagstiftning för AGCO. Text, bilder, grafik, ljud, animationer och videor samt arrangemang på denna webbplats är skyddad av upphovsrätt. Det är därför inte tillåtet att ladda ner, reproducera eller distribuera webbplatsen helt eller delvis. Tillåtet är teknisk reproduktion för surfning och individuella reproduktioner för privat bruk. All annan användning av innehållet på denna webbplats eller varumärken som skyddas av AGCO kräver ett skriftligt samtycke från AGCO.

 

Ansvarsfriskrivelse
Denna webbplats skapades med största omsorg. Ändå kan AGCO inte garantera noggrannheten och informationens noggrannhet. Eventuella ändringar är reserverade. Allt ansvar för skador som direkt eller indirekt uppstår genom användning av denna webbplats ska uteslutas om de inte är baserade på avsikt eller grov vårdslöshet från AGCOs sida.

Om den här webbplatsen hänvisar till webbplatser som drivs av tredje part, tar AGCO inget ansvar för innehållet på de länkade webbplatserna och ansvarar inte för några skador som kan uppstå till följd av sådant innehåll. Alla länkar är externa länkar och erbjuds endast som en guide för besökare. Vi kontrollerar därför inte deras innehåll. Dessa länkar är ansvariga för respektive leverantör .