PRODUKTION: SKÖRDETRÖSKOR

AGCO Gold Harvesting Competence Centre, beläget i Breganze (VI) Italien, har tillverkat skördetröskor i över 60 år, medan det har tillverkats lantbruksmaskiner och redskap sedan 1873. I dag utgör den en av de mest moderna och effektivaste anläggningarna i Europa för produktion av skördetröskor. Det är en säker referenspunkt som kan erbjuda professionella lösningar till ett lantbruk som blir allt mer specialiserat.

Uppdraget för detta kompetenscentrum tar form i design, tillverkning och marknadsföring av skördetröskor, med en hel rad instrument och lösningar samt en kommersiell och teknisk service som passar marknadens utmaningar.

Kvalitetscertifiering: REG. N. 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adress:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI) Italien
Tel: +39 (0) 445 385311
E-post infobreganze@agcocorp.com

Viktiga fakta om Breganze

Breganze-keyfacts-1-SV

Ett meddelande från Vice President och General Manager

Bernd Hoffman,
Vice President och General Manager, Breganze, AGCO International GMbH


“Det är viktigt att våra kunder och besökare har möjlighet att prova på en exklusiv upplevelse genom att engageras direkt och uppleva den omsorg och kvalitet vi lägger ned på allting - in i minsta detalj, från tillverkning av skördetröskorna till att välkomna våra gäster. Tack vare ett toppmodernt besökscenter som AgriDome är detta nu möjligt”

Planritning över Breganze

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

I vår anläggning tillämpas AGCO Production System enligt lean manufacturing-teorin.

Det grundläggande konceptet i lean production är hela tiden försöka eliminera alla aspekter i tillverkningsprocessen som inte ger något mervärde från kundens synvinkel för att möjliggöra ökad effektivitet, ändamålsenlighet och lönsamhet.


Besökarformulär