PRODUKTION: SKÖRDETRÖSKOR

Tröskfabriken i Breganze har en lång historik. Man har tillverkat lantbruksmaskiner och utrustning sedan 1873 och grunden bygger på kundnöjdhet, forskning, innovation och kvalitet.

Det var den här långa erfarenheten, samt företagets goda rykte, som så tidigt som 2004 väckte uppmärksamhet hos AGCO Corporation och som ledde till förvärv av fabriken år 2011. Från den här tidpunkten har AGCO koncentrerat hela sin europeiska tillverkning av skördetröskor i fabriken i Breganze, vilket gör den till en strategisk plats för AGCO:s produktion av skördetröskor för den europeiska marknaden.

AGCO som identifierar sig starkt med god ingenjörsteknik och produktionskunskap, organisationsexpertis och teknologisk förfining i Breganze-fabriken, har utvecklat den som en integrerad del av den övergripande strategin i syfte att erbjuda kompletta lösningar för jordbruksmekanisering.

Kvalitetscertifiering: REG. N. 192-A UNI EN ISO 9001:2008

Adress:
AGCO S.p.A.
Via F. Laverda 15/17 - C.P. n. 44
36042 Breganze (VI) Italien
Tel: +39 (0) 445 385311
E-post infobreganze@agcocorp.com

Viktiga fakta om Breganze

Breganze-keyfacts-1-SV

Planritning över Breganze

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

I vår anläggning tillämpas AGCO Production System enligt lean manufacturing-teorin.

Det grundläggande konceptet i lean production är hela tiden försöka eliminera alla aspekter i tillverkningsprocessen som inte ger något mervärde från kundens synvinkel för att möjliggöra ökad effektivitet, ändamålsenlighet och lönsamhet.


Ett meddelande från Vice President och General Manager


Francesco Quaranta,
Vice President och General Manager Global Skörd - President & CEO AGCO S.p.A.


“Det är viktigt att våra kunder och besökare har möjlighet att prova på en exklusiv upplevelse genom att engageras direkt och uppleva den omsorg och kvalitet vi lägger ned på allting - in i minsta detalj, från tillverkning av skördetröskorna till att välkomna våra gäster. Tack vare en högnivåbyggnad som AgriDome är detta nu möjligt”

Besökarformulär