Mixed

Blandjordbruk

Grödor för djuruppfödning – Massey Ferguson klarar det

Mångsidiga, effektiva traktorer som kan hantera en rad olika arbetsuppgifter med lätthet - från plöjning till sådd, foderblandare, rundbals- och fyrkantspressar för hö och halm och lastare som tar hand om materialhanteringen överallt på gården.

Traktorer

Det största utbudet av traktorer för jordbruk av alla typer och storlekar.

Massey Fergusons traktorer ger prestanda, komfort och oeftergivlig kvalitet.

Effektiva, tillförlitliga motorer med den senaste tekniken med avancerade men ändå användarvänliga transmissioner som uppfyller jordbrukarens krav och får ut det mesta av ett stort antal olika redskap, medan driftkostnaderna hålls ner till ett minimum.


Skördetröskor

Få ut så mycket som möjligt med Massey Fergusons innovativa och högeffektiva skördeteknik.

Massey Ferguson, banbrytande inom skördetekniker från PowerFlow-skärbord till de senaste produkterna för precisionslantbruk, har nu 19 olika modeller från 176-459 hk.

Konventionella skakare, rotations- och hybridsystem för frånskiljning finns nu för att passa för alla grödor och förhållanden.

 

Fyrkantspressar

Lösningar för balpressning av alla typer av grödor från små djurbesättningar till energiproduktion.

Massey Fergusons konventionella balpressar för rundbalar och stora fyrkantsbalar, tillverkade för att hålla och konstruerade för maximalt med material i varje förpackning för enklare hantering, förvaring och användning.

Med den senaste tekniken kan föraren enkelt övervaka och spela in skördedata för verksamheten.


Materialhantering

Oavsett om du använder Massey Fergusons traktorlastare eller teleskoptruckar kan du njuta av oöverträffad mångsidighet och enkel manövrering.

Massey Fergusons lastare har konstruerats omkring och helintegrerats med traktorn för optimal mångsidighet, medan teleskoplastaren MF9000 ger en dedikerad hanteringslösning konstruerad utifrån föraren.

Sikt, komfort och enkelhet är alltid prioriteringarna.