Mixed

Blandjordbruk

Grödor för djuruppfödning – Massey Ferguson klarar det

Mångsidiga, effektiva traktorer som kan hantera en rad olika arbetsuppgifter med lätthet - från plöjning till sådd, foderblandare, rundbals- och fyrkantspressar för hö och halm och lastare som tar hand om materialhanteringen överallt på gården.

SKÖRDETRÖSKOR

Få ut så mycket som möjligt av varje skördesäsong med Massey Fergusons innovativa och högeffektiva tröskteknik.

Massey Ferguson, banbrytande inom tröskteknik, från PowerFlow-skärbordet till de senaste systemen för odling med precision, har nu tröskmodeller från 176-647 hk. Tröskprogrammet omfattar konventionella skakartröskor och högeffektiva rotortröskor för att passa alla grödor och skördeförhållanden.

PRESSAR OCH INPLASTARE

Lösningar för balpressning av alla typer av grödor från små djurbesättningar till energiproduktion.

Massey Fergusons konventionella balpressar för rundbalar och stora fyrkantsbalar, tillverkade för att hålla och konstruerade för maximalt med material i varje förpackning för enklare hantering, förvaring och användning.

Med den senaste tekniken kan föraren enkelt övervaka och spela in skördedata för verksamheten.

Vallskörd

Med tillökningen med detta imponerande sortiment av MF vallskördemaskiner till sitt nuvarande maskinprogram av traktorer, skördetröskor, pressar & materialhantering, är Massey Ferguson stolt över att erbjuda ett komplett maskinprogram, inklusive högkvalitativa, robusta och energieffektiva slåttermaskiner, slåtterkrossar, vändare och strängare.

MATERIALHANTERING

Oavsett om du använder Massey Fergusons traktorlastare eller teleskoptruckar kan du njuta av oöverträffad mångsidighet och enkel manövrering.

Massey Fergusons lastare har konstruerats omkring och helintegrerats med traktorn för optimal mångsidighet, medan teleskoplastaren MF9000 ger en dedikerad hanteringslösning konstruerad utifrån föraren.

Sikt, komfort och enkelhet är alltid prioriteringarna.