Livestock

Animalie-produktion

Från utfordring till mockning, vi har lösningarna.

I Massey Fergusons utbud av traktorer finns allt från den perfekta arbetshästen för den lilla gården till de största fälten, med effektiva balpressar för att bärga höskörden och lastutrustning för att enkelt ta itu med de tuffaste materialhanteringsuppgifterna.

PRESSAR OCH INPLASTARE

Lösningar för balpressning av alla typer av grödor från små djurbesättningar till energiproduktion.

Massey Fergusons konventionella balpressar för rundbalar och stora fyrkantsbalar, tillverkade för att hålla och konstruerade för maximalt med material i varje förpackning för enklare hantering, förvaring och användning.

Med den senaste tekniken kan föraren enkelt övervaka och spela in skördedata för verksamheten.

Vallskörd

Med tillökningen med detta imponerande sortiment av MF vallskördemaskiner till sitt nuvarande maskinprogram av traktorer, skördetröskor, pressar & materialhantering, är Massey Ferguson stolt över att erbjuda ett komplett maskinprogram, inklusive högkvalitativa, robusta och energieffektiva slåttermaskiner, slåtterkrossar, vändare och strängare.

MATERIALHANTERING

Oavsett om du använder Massey Fergusons traktorlastare eller teleskoptruckar kan du njuta av oöverträffad mångsidighet och enkel manövrering.

Massey Fergusons lastare har konstruerats omkring och helintegrerats med traktorn för optimal mångsidighet, medan teleskoplastaren MF9000 ger en dedikerad hanteringslösning konstruerad utifrån föraren.

Sikt, komfort och enkelhet är alltid prioriteringarna.