Nyheter

Allt från Massey Ferguson är nytt!

Nu när Massey Fergusons nya produktoffensiv ökar takten är varje enskild maskin i MF-montern på Agritechnica splitter ny i år.

Montern som är indelad i zoner för växtodling, djurhållning och specialisttillämpningar omfattar en spännande och imponerande rad av nya traktorer, nya skördemaskiner, nya redskap för hö- och vallskörd samt en ny materialhanterare – som alla visas för allmänheten för första gången.

Dessutom kommer Agritechnica även att utgöra startplatta för ett nytt omfattande utbud av klassens bästa tjänster från Massey Ferguson tillsammans med MF:s nya värdehöjande ”Diamond”-erbjudanden och -kampanjer.

Traktorer

NYTT: Modellerna i Massey Fergusons ”S”-serie: Massey Fergusons senaste lanseringar av alla avancerade traktormodeller som har byggts i Beauvais, Frankrike, har toppmodern ny design, den nya pekskärmsterminalen Fieldstar 5 som tillval och en mängd nya standardfunktioner som förbättrar komforten, effektiviteten och säkerheten. Som ett tecken på de här omfattande uppdateringarna har alla nya avancerade traktorserier som har byggts i Beauvais tillägget ”S” i modellnumret. I montern visas modeller från serierna 270-400 hk MF 8700 S, 140-280 hk MF 7700 S, 120-200 hk MF 6700 S och 100-130 hk MF 5700 S. 95 hk MF 5709 S är en helt ny modell i nedre delen av MF 5700 S-sortimentet som ger kunder avancerade funktioner i ett kompakt paket med antingen Dyna-4- eller Dyna-6-transmissioner.

NYTT: MF 5700 Dyna-4: Den banbrytande MF 5700 Global-serien utökas tack vare lanseringen av de nya modellerna 85 hk MF 5708 och 95 hk MF 5709, som levereras med den välkända Dyna-4-transmissionen som standard plus hyttfjädring som tillval.

NYTT: MF 3700-serien (V, S, F, GE och WF): Den utökade traktorserien som har utformats för lantbrukare som har vingårdar, fruktträdgårdar, fruktodlingar och odlingar i kuperad terräng, omfattar serier som är särskilt avsedda för varje specialistodlingskategori. Med bredder från 1,1 m till 2,2 m som sträcker sig över hela sortimentet finns det nu en helt ny Wide Fruit-modell med ett bredare chassi för bättre stabilitet, vilket även gör den idealisk för vingårdar i sluttningar och djurhållningsgårdar i kuperade områden.

Skörde- samt hö- och vallskördsmaskiner:

NYTT: IDEAL från Massey Ferguson Combines. En ny generations skördetröskmodeller som utlovar ett stort steg framåt inom prestanda och produktivitet för verksamhetsinriktade lantbrukare. Bland en mängd exceptionella nya funktioner har IDEAL-modeller från Massey Fergusons sortiment den största kapaciteten hos en integrerad spannmålstank på den europeiska marknaden, den snabbaste tömningshastigheten och det största tröskområdet – där allt fokuseras på betydande förbättring av effektivitet och resultat. En begränsad utgåva av de nya skördetröskorna har planerats för 2018 med fullständig tillgång år 2019.

NYTT: MF RB rundbalspressar: I den nya MF RB-serien som ger utmärkt enhetlig balform, överlägsen konstruktion och högkvalitativ teknik ingår fem modeller. De ger ett brett urval av balpressar med fasta och variabla kammare för att på ett exakt sätt matcha alla användarens krav, t.ex små boskapsgårdar, större blandlantbruk upp till professionella entreprenörer.

NYTT: MF UHD stor fyrkantsbalspress. Med avancerad och innovativ teknik är den nya MF 2370 UHD den högst presterande stora fyrkantsbalspress som någonsin byggts i den världskända Hesston-fabriken i USA. Det imponerande nya flaggskeppet framställer balar med högsta densitet som väger 20 % mer än de som produceras av den aktuella MF 2270 XD. De här tätare, tyngre balarna på 120 cm x 90 cm minskar hanteringen på fältet och sänker transportkostnader, medan transport- och lagringskapaciteten optimeras.

NYTT: MF DM TL-V-slåttermaskin: Två nya, vertikalt fällbara tallriksslåttermaskiner i MF DM TL-V-serien ger ännu större valfrihet inom Massey Fergusons sortiment av hö- och vallskördsutrustning. Alla slåttermaskiner erbjuds med antingen KC-pinnenheter eller RC-rotorslåtterkrossenheter. De nya tallriksslåttermaskinerna som har antingen 3,1 m eller 3,6 m arbetsbredd fälls vertikalt bakom traktorn för säker och smidig transport.

Materialhantering

NYTT: MF TH.7030 teleskoplastare: Den nya MF TH.7030 som klarar lyft av 3 t till 7 m förbättrar ytterligare Massey Fergusons starka ställning inom sektorn för semikompakta teleskoplastare. Med sina två hyttlägen och utmärkt manövrerbarhet har den här universalmaskinen utvecklats särskilt för hantering av tung last i trånga utrymmen. (I ett separat pressmeddelande finns fullständig information.)

Massey Ferguson Services

Massey Ferguson Services som erbjuder regelbundet underhåll, förlängd garanti, teknisk support och tillhörande tjänster, ser till att varje enskild driftstimme för maskinen är en framgång, genom att ge kunderna det stöd som krävs för att genomföra verksamheten effektivt och med minsta möjliga stilleståndstid. Massey Ferguson är så mycket mer än en maskin. Vi erbjuder omfattande verksamhetslösningar som helt och hållet inriktas på att leverera bästa valuta för pengarna gällande investeringar i lantbruksutrustning, samt förbättring av kundernas effektivitet och lönsamhet.

Massey Fergusons Diamond-erbjudanden

Massey Ferguson lanserar en rad Diamond-erbjudanden som tillför ännu mer värde till den verksamhetsorienterade kunden. Med början på den tyska marknaden kommer alla avancerade traktorer från Massey Ferguson att omfattas av de här värdehöjande erbjudandena och kampanjerna som pågår under hela 2018 – vilket sammanfaller med Diamond-jubiléet (60 år) av Massey Fergusons varumärke.