Tekniska lösningar

Fuse Technologies

AGCO:s världsomspännande märken erbjuder teknik med ledande innovationer för dagens precisionslantbruk. Fuse Technologies är ett sammanställt tillvägagångssätt som stöder våra kunder under grödans hela cykel från planering till sådd, växtskydd, skörd och förvaring.

Målet med Fuse Technologies-strategin är att leverera viktiga fördelar för kunden som hjälper till att få driften mer effektiv.

AGCOMMAND™

Telemetrisystemet AGCOMMAND™ från AGCO är idealiskt för stora företag, entreprenörer och andra som hela tiden behöver ha god uppsikt över sin maskinpark. Om du behöver konsekvent och tydlig information om dina maskiner är AGCOMMAND™ det perfekta valet.

AGCOMMAND™ är ett ledande verktyg för registrering och överföring av data som gör att du kan optimera maskinparkens prestanda genom att övervaka och rapportera fordonens position, historia och status på din bärbara dator eller handdator.

Auto-Guide™

Auto-Guide™ 3000 är ett komplett autostyrsystem med noggrannhet ner till meter, decimeter och centimeter. Autostyrsystem har visat sig ge en genomsnittlig minskning av bränsleförbrukningen på 12 %, samtidigt som tiden som läggs på hantering och arbete på fältet minskar. TopDock-mottagaren till Auto-Guide™ 3000 levereras fabriksutrustad med en noggrannhet på en meter som standard.

Uppgraderingar görs genom att sätta in en snäpp-in-modul i botten av TopDocken. En Inertial Measurement Unit (inert mätenhet, IMU) kan installeras för att förbättra traktorpositioneringen för exakthet på decimeter- eller centimeternivå. Om exakthet på centimeternivå önskas, kan en insnäppningsbar radiomodul anslutas till TopDock. Systemet uppgraderas enkelt när som helst, ingen upplåsningskod behövs.

ISOBUS

De flesta terminaler för skördetröskor och traktorer är fullt ISOBUS-kompatibla. Denna internationella standard sätter stopp för röriga förarmiljöer genom att göra det möjligt att kontrollera och övervaka redskap som utformats enligt samma standard på en enda terminal.
Med ISOBUS 11783 kan redskapstillverkarens styrsystem visas på terminalskärmen. Du sparar både tid och pengar, eftersom det inte finns något behov av ytterligare terminaler i hytten.

Storbalspressarna i MF 2200-serien och andra kompatibla redskap kan styras via terminalen. Anslut bara redskapets kabel till traktorns ISOBUS-uttag, så laddar systemet automatiskt upp arbetsmenyerna och visar dem på skärmen.

Broschyrer

Lär dig mer om den här produkten genom att hämta önskad broschyr i nedanstående lista.

Återförsäljare

Vill du veta mera om den här produkten? Leta reda på en återförsäljare nära dig och kontakta honom idag.

Du kan även använda vår Hitta en återförsäljare för att söka på namnet.