Nyckelfakta

Key Facts

TILLVERKNING: TRAKTORER

Välkommen till vår fabrik i Beauvais, det modernaste centrat för traktortillverkning i Frankrike. Mer än 900.000 traktorer har tillverkats här och nästan 85% av produktionen exporteras till över 140 olika länder i hela världen.

Adress:
AGCO SA
Z.A. nr. 41 Avenue Blaise Pascal
BP 60307
60026 Beauvais
Frankrike

Tel: + 33 3 44 11 33 33

Rundturer i fabriken

Klicka på den byggnad som du vill besöka

Monteringsband för traktorer

Med en maximal kapacitet på 100 traktorer per dag monteras alla traktorer från 85 till 400 hk på samma monteringsband efter beställning av slutkunderna.

Mer än 17 000 traktorer har i genomsnitt tillverkats varje år sedan anläggningen öppnades år 1960. Var femte minut lämnar en traktor Beauvais-fabriken och 80 % av produktionen exporteras över hela världen. Våra team garanterar ständigt högsta kvalitet. I varje tillverknings- och testningsprocess kontrolleras och certifieras varje traktor av varje montör.

Tractor assembly linesTractor assembly lines

Teknikcenter

Varje besökare startar sin rundtur i MF Beauvais teknikcenter. Här visas den första traktorn som utrustades med den berömda hydrauliska trepunktslyften fram till den senaste traktorn med den senaste tekniken. Här visas även de senaste styrnings- och telemetriprodukterna från MF.

Centret innehåller en ultramodern föreläsningssal för visning av videor och presentationer. I butiken « Triple Triangle » kan besökare köpa MF:s marknadsföringsprodukter, t.ex. leksaker, modeller och kläder.

Technology CentreTechnology Centre

Teknikavdelningen

Det finns fler än 300 högutbildade medarbetare i MF:s teknikcenter i Beauvais. Den kombinerade förmågan, kunskaperna och expertisen hos de här teknikerna resulterar i ett starkt engagerat team som helt och hållet fokuserar på MF:s kompromisslösa konstruktionsvärderingar. Deras sinnrikhet för MF:s stolta innovationstradition vidare till konstruktionen av nya traktorer.

Massey Fergusons tekniker fortsätter att flytta frammöjligheternas gränser med prisbelönta konstruktioner.

Factory 1

Transmissionstillverkning

Alla Dyna-4- och Dyna-6-transmissioner konstrueras, tillverkas och monteras i Beauvais och produktionen uppgår till 130 transmissioner om dagen. Dyna-4 och Dyna-6 monteras på MF-traktorer från 85 hk till 280 hk, vilket omfattar MF5600-, MF6600- och MF7600-serien. Alla drev och axlar tillverkas med hjälp av cirka 180 maskiner. Huvudmomenten består av svarvning, värmebehandling och slipning.

17 000 ton gjutgods bearbetas och två monteringsband är avsedda för bakaxlar och växellådor.

Montörer och kontrollanter kontrollerar noggrant produktionens enhetlighet i varje steg.

factory 1Factory 1Factory 1 Factory 1

Monteringsband för hytter

Beauvais 2-anläggningen som öppnade den 19 november 2013 i samband med den 56:e årsdagen för Massey Fergusons varumärke, representerar det största investeringsprojektet för AGCO MF Beauvais under de senaste åren. Den nya anläggningen är en referenspunkt vad gäller produktion, logistikflöde, arbetsstationer, kvalitet.

150 medarbetare som arbetar med hyttmontering för traktorer som tillverkas i huvudanläggningen, ansvarar för att monteringen sker enligt Massey Fergusons kvalitetsstandarder.

Med en maximal kapacitet på 100 hytter per dag är MF-hytterna tillgängliga med tre specifikationsnivåer - Essential, Efficient och Exclusive - i syfte att traktorerna kan anpassas enligt enskilda kunders krav och budgetar.

I den här anläggningen finns även ett internationellt utbildningscenter för Massey Fergusons försäljningsteam.

Cab assembly linesCab Assembly LinesCab assembly lines Cab assembly lines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planera för framtiden

Massey Fergusons anläggning i Beauvais fokuserar fullständigt på att uppfylla de ständigt ökande kraven hos lantbrukare över hela världen. Den är Europas största AGCO-ägda anläggning för traktortillverkning och den är den största av sitt slag i Frankrike.

Det här kompetenscentret utgörs nu av två anläggningar med en total yta på över 30 hektar och ligger norr om Paris. Anläggningarna har fått ett uppsving tack vare massiva investeringar i tillverkningsteknik, verktyg, konstruktion och effektivitet. Medarbetarantalet och expertkunnandet har också växt med mål att kunna generera en produktion på upp till 20 000 traktorer varje år.

Marion Jame - Visitor Experience Manager

Broschyrer

Återförsäljare

Vill du veta mera om den här produkten? Leta reda på en återförsäljare nära dig och kontakta honom idag.

Du kan även använda vår Hitta en återförsäljare för att söka på namnet.