Nyheter

Större uppdateringar av teknikprodukten AgCommand® för maskinparksägare

AGCO har lanserat flera viktiga uppdateringar till sitt branschledande administrationsverktyg för maskinparksägare, AGCOMMAND, för att användas tillsammans med Massey Fergusons maskiner.

Med uppdateringarna effektiviseras trådlös datakapacitet för kunder och återförsäljarnas kundservice utvecklas, vilket resulterar i tidsbesparing för både kunder och återförsäljare och ökad insyn i driften.

En nyckelkomponent till AGCOs nya globala teknikstrategi, FuseTM Technologies, AgCommand är AGCOs globala verktyg för telematik och kapitalförvaltning. Den innehåller fullständig hantering av administrationen av maskinparken med prestandarapporter, trådlös kommunikation, återhämtning efter en stöld och en onlinebaserad applikation för enkel åtkomst av data, tillsammans med mobilappar till iPad® och iPhone®. AgCommand hjälper till att ansluta blandade maskinparker för alla typer av verksamhet.

Viktiga uppdateringar omfattar:
• Förbättringar av funktionen för maskin och kontohantering som hjälper kunderna att dölja parkerade maskiner och som gör det möjligt för ägare av stora maskinparker att göra driften synlig för flera återförsäljare. Återförsäljarna kan nu enkelt uppdatera ägarbyte av maskiner som säljs begagnade.
• Nya funktioner för mobilappar - inklusive mer detaljerade historikrapporter, förbättrad kartvy och navigation, väderradar och förbättrad åtkomst för återförsäljare till AgCommand’s översiktspanel som ger återförsäljarna möjlighet att följa en kunds maskin för varje sväng.
• Förbättringar och tillägg till rapportering - inklusive en ny rapport för att se maskintimmar efter datum och förbättrade sökfunktioner i rapporter

För mer information om AgCommand och Fuse Technologies, AGCO’s onlineverktyg för strategier för precisionsjordbruk, gå till www.agcotechnologies.com.