Nyheter

Massey Fergusons maskiner tar hem flera topputmärkelser

Massey Fergusons lantbruksmaskiner har fått priser och utmärkelser på AGROmashExpo i Ungern och på den internationella mässan Polagra-Premiery i Polen.

Traktormodellen MF 5611 och radsåmaskinen MF 9812 erhöll båda prestigefyllda internationella priser på AGROmashExpo i Budapest, Ungerns största lantbruksmässa. MF 5612 vann en eftertraktad guldmedalj vid mässan Polagra-Premiery i Poznan, som i år lockade mer än 40 000 besökare.

Vid utdelningen av priserna beskrev juryn i Budapest MF 5611 som den traktor som tilltalar de flesta i Ungern och i det sammanhanget nämndes speciellt systemet AutoDrive, Dyna-transmissionen och den tillförlitliga AGCO POWER-motorn. Såmaskinen MF 9812 lovordades för sin exakthet vid sådd, sin robusta konstruktion och smala transportbredd.

I Polen delas guldmedaljen ut till moderna, innovativa produkter som tillverkats enligt de senaste teknikerna. Juryns ordförande var professor Grzegorz Skrzypczak, fil. dr. och rektor för universitetet för biovetenskap i Poznan.

“Vi är mycket glada för de här tre utmärkelserna, vilka är ytterligare bevis för det faktum att vi levererar de okomplicerade och tillförlitliga maskiner som lantbrukare behöver för att odla sina grödor oavsett var i världen de bor,” säger Campbell Scott, Massey Ferguson Director Sales Engineering and Brand Development.